Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης κόβει την πίτα της ΕΕΒΨ&L για το 2022. Δεξιά του ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Διονύσης Γρηγορόπουλος.

ΕΕΒΨ&L: Ετήσια εκδήλωση και απονομή Βραβείου Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «Θωμάς Μακιός»

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινησιακή φόρτιση διεξήχθη στις 22 Φεβρουαρίου η ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L), παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νικόλαου Παπαθανάση.

Ο υπουργός απένειμε το Βραβείο Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «Θωμάς Μακιός» στον κ. Χρήστο Κατσακίδη και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του κλάδου της εφοδιαστικής, καθώς και στις ενέργειες που γίνονται από την κυβέρνηση για την ανάπτυξή του μέσα από τον νέο αναπτυξιακό νόμο και το Ταμείο Ανάκαμψης. Παράλληλα, ο υπουργός επισήμανε ότι το κράτος οφείλει να είναι δίπλα σε έναν από τους πιο δυνατούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη περισσότερων από 90 επιχειρήσεων, καθώς επίσης εκπρόσωποι από 10 φορείς του βιομηχανικού κλάδου και της εφοδιαστικής, από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας και από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Χρυσοί χορηγοί ήταν οι εταιρείες Epsilon SingularLogic και Everytime Estates, αργυρός χορηγός η εταιρεία Insurable Risk Management (IRM) και υποστηρικτές οι εταιρείες Jungheinrich Hellas, Truck & Cargo Insuranse και Ensen.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το διεθνές συνέδριο για την ψυχρή εφοδιαστική, το οποίο θα διεξαχθεί 20-22 Μαΐου με συνδιοργανωτές την Global Cold Chain Alliance (GCCA) και τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό φορέα.

 

 

 

Ελέγξτε επίσης

ΣΒΕ: Τέσσερις δέσμες προτάσεων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης – Επιστολή στον Πρωθυπουργό

Με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πρόεδρος του ΣΒΕ κ. Αθανάσιος …

Τα Περιοδικά μας