ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΟΣΕ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΟΣΕ

Αυτό είναι το νέο προφίλ του ΟΣΕ

Ένα διαφορετικό στίγμα δίνει πλέον ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος. Ύστερα από μια σειρά διαδικασιών και μετεξελίξεων, ο αποκαλούμενος «γίγαντας των μεταφορών» όχι μόνο έχει ξυπνήσει αλλά και έχει επανεκκινήσει δυναμικά, με εξωστρέφεια και πελατοκεντρική αντίληψη.

Το σχέδιο ανασυγκρότησης των ελληνικών σιδηροδρόμων στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες, στην ασφάλεια, στη διαφάνεια, στην εξυγίανση και στην ανάπτυξη με πρωτοβουλίες και ενέργειες θεσμικού, οργανωτικού και οικονομικού χαρακτήρα. Οι εξελίξεις του ευρωπαϊκού σιδηροδρομικού τοπίου δεν αφήνουν περιθώρια για άλλους μακροπρόθεσμους και όπως φαίνεται στο αφιέρωμα που παρουσιάζει το περιοδικό “Logistics & Management” η διοίκηση του οργανισμού έχει τη βούληση, την ισχύ και την πυγμή να φέρει τον ΟΣΕ στη νέα εποχή που ενισχύει την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία προς το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο, το τραίνο.

Τη στρατηγική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος ως το 2022 αναλύει στο άρθρο του ο πρόεδρος κ. Γιώργος Αποστολόπουλος. Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Κώστας Πετράκης απαντά σε δύσκολες ερωτήσεις δίνοντας ενδιαφέρουσες ειδήσεις, τις οποίες θα εκτιμήσει ιδιαίτερα η αγορά. Σε αυτόν τον τόνο, ο γενικός διευθυντής δικτύου του ΟΣΕ κ. Γρηγόρης Σαμπατακάκης εξηγεί πώς θα λειτουργήσει το Εμπορευματικό Κέντρο Θριασίου Πεδίου (ΕΚΘΠ) και πώς θα αποτελέσει το ζωτικό τμήμα ενός ευρύτερου συγκροτήματος που θα περιλαμβάνει κυρίως πλήθος μεγάλων εταιρειών διαχείρισης και logistics.

Ελέγξτε επίσης

Οδικές μεταφορές: Προειδοποίηση για μπαράζ πτωχεύσεων το 2021

Δυσοίωνα τα αποτελέσματα παγκόσμιας έρευνας για τις επιπτώσεις της πανδημίας: Παγκόσμιος μέσος όρος πτώσης εσόδων …