Ανοίγει ξανά η δημόσια διαβούλευση για το Θριάσιο – Προς επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού

Με στόχο  να επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός για το Θριάσιο ΙΙ (Εμπορευματικός Σιδηροδρομικός Σταθμός και Σταθμός Διαλογής Θρασίου Πεδίου), η Γενική Γραμματεία Μεταφορών αποφάσισε να απευθύνει στην αγορά νέα ειδική πρόσκληση για προκαταρκτική δημόσια διαβούλευση.

Υπενθυμίζεται ότι ο προηγούμενος διαγωνισμός έληξε άγονος, καθώς κανένα από τα επενδυτικά σχήματα (Goldair, Pearl και Damco – Foodlink) δεν κατέθεσε προσφορά για το ακίνητο των 1.450 στρεμμάτων που ανήκει στον ΟΣΕ, κρίνοντας την επένδυση «μη βιώσιμη» βάσει των οικονομικών όρων που είχαν τεθεί.

Η δημόσια διαβούλευση ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου και πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ). Αφορά την α’ και τη β’ φάση, καθώς και τα παραρτήματα αυτών, ενώ  εξαιρούνται οι γενικοί όροι της σύμβασης, οι οδηγίες προς οικονομικούς φορείς που περιγράφουν την κατά το νόμο προβλεπόμενη διαδικασία διενέργειας κλπ.

Με βάση τα αποτελέσματα της διαβούλευσης, όπως αυτά θα αξιολογηθούν, θα επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός.

Ελέγξτε επίσης

Πρωτοπορία από τη SARMED: Με αδειοδότηση της Ε.Ε. γίνεται η πρώτη ελληνική 3PL με το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα

H SARMED αποτελεί πλέον την πρώτη εταιρία 3rd Party Logistics στην Ελλάδα που διαθέτει άδεια …

Τα Περιοδικά μας