ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Από αριστερά διακρίνονται οι κ.κ. Αθανάσιος Πετμεζάς (γενικός διευθυντής της cosmoONE), Ms Yvonne Chiu (πρόεδρος του WITSA), Γιάννης Σύρρος (γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ και Αντιπρόεδρος για την Ευρώπη του WITSA).

ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/11/2017

 

Άλλη μια σημαντική διεθνή διάκριση επέτυχε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών για την υλοποίηση του “Internet of (noisy) Things”, μιας ολοκληρωμένης Internet of Things λύσης στο πλαίσιο των βραβείων WITSA 2017 Global ICT Excellence, από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορικής και Υπηρεσιών – WITSA.

Η καινοτόμος εφαρμογή “Internet of (noisy) Things” υλοποιήθηκε από τον ΔΑΑ σε συνεργασία με την εταιρεία “Ex Machina” στο πλαίσιο του προγράμματος “The Digital Gate”, το οποίο ενθαρρύνει τους νέους να αναπτύσσουν καινοτόμες ιδέες και λύσεις που θα μπορούσαν να τύχουν εφαρμογής σε πραγματικό περιβάλλον αεροδρομίου.

Ο διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Πληροφοριακών Συστημάτων & Τηλεπικοινωνιών του Διεθνούς Αερολιμένος Αθηνών κ. Γεώργιος Δημητριάδης δήλωσε την ευαρέσκειά του για την επιτυχία αυτή. «Η εφαρμογή αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς η ψηφιοποίηση και η καινοτομία συνιστούν κεντρική επιλογή μας, σήμερα αλλά και για τα επόμενα χρόνια, τόσο στις λειτουργικές δραστηριότητες του ΔΑΑ, όσο και στη δημιουργία μοναδικής εμπειρίας για όσους τη χρησιμοποιούν», εξήγησε.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του World Congress on Information Technology 2017 που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, Ταϊπέι.

 

 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ

ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

Ανοδικές τάσεις εξακολουθεί να παρουσιάζει η αεροπορική κίνηση σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστ...

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ Ν. ΕΥΡΩΠΗ

Στο πλαίσιο των Skytrax World Airport Awards, της μεγαλύτερης ετήσιας παγκόσμιας έρευνας ικανοποίησης των αεροπορικών ταξιδιωτών, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βραβεύτηκε, με τις ψήφους των επιβατών, ...

SINGULAR LOGIC: ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

Η σύμβαση του έργου είναι πενταετής και η “SingularLogic” θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης....

Κλείσιμο [X]