ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΔΩΡΕΑΝ WEBINARS ΓΙΑ ΤΟ MYDATA ΑΠΟ ΤΗΝ ONLINE DATA

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 17/07/2020

 

 Στο πλαίσιο ενημέρωσης  όλων των επιχειρήσεων της χώρας σχετικά με την υποχρέωσή τους να εναρμονιστούν με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myDATA, για την ηλεκτρονική υποβολή των οικονομικών τους βιβλίων, η εφαρμογή της οποίας ξεκινά την 1η Οκτωβρίου, η OnLine Data A.E. ξεκινά δωρεάν webinars.

Το πρώτο webinar θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου 2020, στις 17:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά από τους επίσημους λογαριασμούς της OnLine Data στο Facebook και στο Youtube, καθώς και στην  ιστοσελίδα της. Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος της OnLine Data και της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Νίκος Ροδόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της Logica Φοροτεχνική, Γιώργος Σιδέρης.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η πλήρης κατανόηση της λειτουργίας του myDATA από τους συμμετέχοντες, ώστε να αποκτήσουν την απαιτούμενη γνώση που χρειάζεται για να βρεθούν ένα βήμα μπροστά σε αυτή τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ myDATA εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του συνόλου των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Τα ηλεκτρονικά βιβλία αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού για τη φορολογική διοίκηση και τη σχέση της με τις επιχειρήσεις.Το myData οδηγεί στην αυτόματη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων και απαλλάσσει από την ταλαιπωρία  της γραφειοκρατίας, όπως την υποβολή καταστάσεων ΚΕΠΥΟ, δηλώσεων Φ.Π.Α. κοκ.

Κατά τη διάρκεια του webinar θα τονιστεί η σημασία της ορθής αποστολής και λήψης κινήσεων, της καταχώρησης του συνόλου των πρωτογενών εγγραφών που αφορούν τα ηλεκτρονικά βιβλία (αγορές, πωλήσεις, δαπάνες, αποσβέσεις, μισθοδοσίες, τακτοποιήσεις και ισολογισμοί), η ενσωμάτωση των Τυποποιημένων Δεδομένων Παραστατικών της ΑΑΔΕ κ.ά.

Η OnLine Data με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο της πληροφορικής, αλλά και με πλήρη συμβατότητα των προγραμμάτων της με την πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, στέκεται αρωγός στην ψηφιακή μετάβαση των εταιρειών, με πρώτο βήμα την εκπαίδευση μέσω διαδικτύου, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι εμπλέκονται με το λογιστικό και φορολογικό κομμάτι μιας επιχείρησης. Το e-σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, φοροτεχνικούς, κ.ά.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρώτο webinar μπορούν να επισκεφθούν τα ακόλουθα link:

Facebook: https://www.facebook.com/OnLineDataGreece

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCkGdrJ94Q43y0yPKgnl33MQ

 

 

MANAGEMENT

SUPPLY CHAIN AWARDS 2020, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ EΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ, ΣΤΑ LOGISTICS ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Διανύοντας μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις για τον κλάδο, τα Supply Chain Awards 2020 πρόκειται να αναδείξουν τους κορυφαίους της εφοδιαστικής αλυσίδας, των Logistics και των μεταφορών, για 5η χρονιά. Σ...

ON LINE ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ YES FORUM ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο 10ος διαδικτυακός ανοιχτός διάλογος του YES FORUM πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας έτσι, εν όψει του Αυγούστου, την πρωτοβουλία της ομάδας, η οποία «γεννήθηκε» το Μάρτιο, εξαιτίας ...

«GREECE MEETS GERMANY» ΣΤΗΝ 85Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γερμανικοί όμιλοι και θυγατρικές τους στην Ελλάδα, φορείς της παραγωγής και του εμπορίου καθώς και της ελληνογερμανικής συνεργασίας, υπουργεία και φορείς του γερμανικού Δημοσίου, μελετητικά και ερευνη...

Κλείσιμο [X]