ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ACMON DATA:ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΑ PROJECTS ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΥΛΟΥΣ ΛΟΥΛΗ»

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/02/2020

 

Διευρύνεται η συνεργασία της Acmon Data με την εταιρεία «Μύλοι Λούλη», μετά την πρόσφατη ανάθεση νέων σημαντικού μεγέθους έργων. Πρόκειται για την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στη Σούρπη, τη νέα μονάδα παραγωγής στο Toshevo (Βουλγαρία) και το εργοστάσιο Kenfood στη Θήβα,  όπου η Acmon Data εφαρμόζει το TracePro, μια σουίτα εφαρμογών MES αποκλειστικά σχεδιασμένη και αναπτυγμένη από την ίδια.

Στο εργοστάσιο στη Σούρπη, η Acmon Data ανέλαβε το σχεδιασμό και την εκτέλεση ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και εποπτικού ελέγχου παραγωγικότητας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και απόδοσης μηχανών και υποσυστημάτων αυτών για κάθε γραμμή παραγωγής και συσκευασίας.

Για το εργοστάσιο στο Toshevo της Βουλγαρίας, της ανατέθηκε η σχεδίαση και η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος αυτοματοποιημένης σήμανσης σάκων -print & apply- και καταγραφής παραγωγής. Εδώ το TracePro αυτόματα καταγράφει και εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του Η/Υ την ποσότητα των σάκων που συσκευάστηκαν, έτσι ανά πάσα στιγμή είναι γνωστή η παραγωγικότητα της γραμμής.

Το εργοστάσιο Κenfood στη Θήβα ήταν το πρώτο όπου εφαρμόστηκε το TracePro για τη διαχείριση της παραγωγής του, περιλαμβάνοντας recipe management, ιχνηλασιμότητα, data collection, καθώς επίσης και διαχείριση αποθήκης, από την παραλαβή πρώτων υλών έως και τη διανομή των προϊόντων στον τελικό πελάτη.

Το σημαντικότερο όμως όλων των project που βρίσκονται σε εξέλιξη  αφορά τη διασυνδεσιμότητα του συστήματος SAP των τριών υφιστάμενων εργοστασίων Kenfood, Σούρπης και Toshevo με το σύστημα TracePro. Πρόκειται για μια «γέφυρα» δεδομένων μεταξύ των τριών εργοστασίων,  έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης, real time έλεγχος παραγωγής και αποδοτικότητας, όπως και ακριβής κοστολόγηση. Είναι ένα project  που ολοκληρώνει σε μεγάλο ποσοστό τη διασυνδεσιμότητα της συνολικής παραγωγής του Ομίλου «Loulis Mills» και τη μετάβασή του στην εποχή που σήμερα ονομάζουμε “Industry 4.0”.

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΕΒΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΠΕ

Επισημαίνοντας ότι στόχος είναι το αμοιβαίο όφελος και η συνεργασία με τους φορείς διαχείρισης, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων σε Βιομηχανικές Περιοχές (ΠΑΣΕΒΙΠΕ) διατυπώνει τις ...

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MOBILE TECHNOLOGY

Με την τεχνολογική υποστήριξη της Mobile Technology, η METRO ABEE υλοποίησε ένα πρωτοποριακό έργο διεθνών προδιαγραφών, το οποίο κάνει πραγματικότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εσωτερικών της διαδ...

ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ JUNGHEINRICH ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα 20 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά συμπλήρωσε το Μάιο η Jungheinrich Hellas, γεγονός το οποίο είχε προγραμματίσει να γιορτάσει με ένα μεγάλο event στις 20 Μαΐου, η πραγματοποίηση του οποίο...

Κλείσιμο [X]