ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΝΗΜOΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ONLINE DATA ΚΑΙ REDEPLAN

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 14/05/2019

 

Ως κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη των Επιχειρηματικών Πάρκων αξιολογείται από στελέχη της αγοράς η σύναψη μνημονίου στρατηγικής συνεργασίας (ΜΟU)  μεταξύ OnLine Data A.Ε. και  Redeplan Α.Ε. Consultants στις 14 Μαΐου, περίπου δύο μήνες μετά από την ψήφιση του νέου νόμου που διέπει πλέον τη λειτουργία τους. Το μνημόνιο αφορά την προσφορά ολοκληρωμένων συμβουλευτικών λύσεων σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας και της βιομηχανίας. Κοινός στόχος των δύο εταιρειών είναι να συνδράμουν αποτελεσματικά στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της αναπτυξιακής πορείας των επιχειρήσεων που θα τις εμπιστευτούν.

Τόσο οι νέες επιχειρήσεις που διεκδικούν μερίδιο αγοράς στους τομείς που δραστηριοποιούνται, όσο και οι καθιερωμένες εταιρείες που προσδοκούν μακροχρόνια ανάπτυξη και επέκταση σε νέες αγορές χρειάζονται συμβουλευτικούς οργανισμούς που μπορούν να σταθούν ουσιαστικοί αρωγοί στους στόχους τους για ανελικτική επιχειρηματικότητα.

Αυτές τις ανάγκες έρχεται να καλύψει η στρατηγική συνεργασία της OnLine Data με τη RedePlan. Η ψηφιοποίηση, η οργανωτική ανασυγκρότηση και η διαχειριστική αλλαγή με προσανατολισμό στη δημιουργία καινοτομίας, η εγκατάσταση ή μετεγκατάσταση σε χωροθετημένες περιοχές με νομικά κατοχυρωμένες χρήσεις γης που διασφαλίζουν και προάγουν την υψηλή περιβαλλοντική προστασία και τη βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση του παραγωγικού εξοπλισμού, αποτελούν τη βάση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι δύο εταιρείες μέσα από το μνημόνιο συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει ο κ. Νίκος Ροδόπουλος, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της OnLine Data, «η απόφαση του μνημονίου συνεργασίας στηρίχθηκε, εκτός των άλλων, στις δοκιμασμένες  σχέσεις, αλλά και στις αντιλήψεις που από κοινού υπερασπιζόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια με τον Μανώλη Μπαλτά με στόχο την αναβάθμιση του επιχειρηματικού status της εφοδιαστικής αλυσίδας στη χώρα μας».

Ο κ. Μανώλης Μπαλτάς, Διευθύνων Σύμβουλος της RedePlan δήλωσε από την πλευρά του ότι «η ανάπτυξη ορθών συνθηκών  επιχειρηματικότητας και λειτουργίας είναι οι μόνες  που διασφαλίζουν και προδιαγράφουν υψηλή ανταγωνιστικότητα στο διεθνές περιβάλλον που έλκεται και ευνοεί την πράσινη  ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, ως βασικούς πυλώνες της αειφορίας και της παγκόσμιας βιωσιμότητας των επιχειρήσεων».

Η OnLine Data και η Redeplan  έχουν υιοθετήσει επί χρόνια τη σταθερή στρατηγική της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης σε όλα τα πεδία των επαγγελματικών τους υπηρεσιών και προϊόντων προς άλλες  επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, αλλά και φορείς της δημόσιας οικονομίας.

 

 

MANAGEMENT

ΣΤΟΥΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΩΝ ELA AWARDS Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΕΒΑΣ ΤΗΣ LAFARGEHOLCIM

Μία ανάσα από τον τίτλο του “Professional of the year 2019” βρίσκεται ο Κώστας Χολέβας, VP Exports & Supply Chain Oil & Gass στην εταιρεία LafargeHolcim. Η απονομή των φετινών βραβείων του ELA (Europe...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ OPTIMUM ΓΙΑ ΤΟ CLOUD ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Περισσότερα από 100 στελέχη της πληροφορικής και των logistics, μεταξύ των οποίων πλήθος πελατών της OPTIMUM, τίμησαν με την παρουσία τους την επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα «Cloud και Πρωτοπόρες Τεχνολ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ COCA‑COLA ΚΑΙ MEDIA MARKT ΕΚΛΕΙΣΕ Η SARMED ΤΟ ΜΑΙΟ

Στη Sarmed ανέθεσε τη διαχείριση και λειτουργία του Distribution Center για τις διανομές στην Αττική η Coca‑Cola Τρία Έψιλον, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών και μέλος του ομίλου C...

Κλείσιμο [X]