ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΣΤΗΝ «ΤΑΦΙΑΔΗΣ TRANS» ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ MAN TGX

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 06/02/2018

 

Ποδαρικό με το δεξί έκανε το 2018 στη εταιρεία ΜΑΝ Ελλάς, η οποία πώλησε τον συλλεκτικό τράκτορα TGX 18.640 4X2 LLS με τα διακριτικά PerformanceLine Edition στην εταιρεία «Ταφιάδης Trans» Ε.Π.Ε. Ο τράκτορας  εξοπλίζεται με τον τελευταίας τεχνολογίας εξακύλινδρο κινητήρα της ΜΑΝ D3876 με διπλά turbo με κυβισμό 15,2 λίτρων που αποδίδει 640 ίππους.

Η «Ταφιάδης Trans» Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1991 από τον κ. Γεώργιο Ταφιάδη και δραστηριοποιείται στις εθνικές και διεθνείς μεταφορές ιατρικών και βιομηχανικών αερίων με κρυογενή βυτιοφόρα (-200 βαθμοί Κελσίου). «Η εταιρεία μας συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τη ΜΑΝ και το μεγαλύτερο ποσοστό του στόλου των φορτηγών μας είναι ΜΑΝ, καθότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα, την οικονομία και την αξιοπιστία των προϊόντων της. Στο στόλο μας προστέθηκε σήμερα ένας τράκτορας-κόσμημα, τον οποίο ανυπομονούμε να θέσουμε επί το έργον!», δήλωσε ο κ. Νικόλαος Ταφιάδης, γιος του ιδρυτή της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «ΜΑΝ Ελλάς» κ. Λουκάς Δρούκαλης επισήμανε: «Eστιάζουμε σε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, παρέχοντας κατάλληλες και αποδοτικές λύσεις για τις μεταφορικές του ανάγκες. Όπως και στη σημερινή περίπτωση, το ότι οι πελάτες μας επιλέγουν τη MAN ξανά και ειδικά το κορυφαίο μοντέλο μας, αποτελεί για εμάς την καλύτερη ανταμοιβή».

 

 

 

ΟΔΙΚΕΣ

ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ: ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του after sales και οι νέες τεχνολογίες της “Volvo Trucks” ήταν τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία «Αδελφ...

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΤΕΝΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ PTL - NESTLE

Την επέκταση της συνεργασίας με την εταιρεία “Nestle” ανακοίνωσε η εταιρεία μεταφορών «Papageorgiou Transports & Logistics» (PTL)....

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Ο επικεφαλής του τμήματος Marketing Investment & Marketing της “TimoCom” κ. Χρήστος Γεωργιάδης....

Κλείσιμο [X]